14-15 aprilie 2021 • EDITIE ONLINE
REZERVA LOC

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital

click aici

Training

Un training intesiv de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici actuale. Locurile limitate!

click aici

Inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Digital Marketing Forum. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, dar si accesul la materialele si prezentarile speakerilor.

Important: Persoanele inregistrate la eveniment vor primi un cod unic de acces, iar numarul de accesari unice ale transmisiunii online va fi limitat la numarul biletelor achizitionate.

OFERTA SPECIALA

Fiecare bilet achizitionat pentru cele 2 zile de eveniment (conferinta + training) aduce participantilor un exemplar al volumului „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?”, scris de Cristian-China Birta. Cartea este un ghid util celor care desfasoara campanii cu influenceri sau doresc sa afle mai multe despre fenomenul Influencer Marketing.Returnarea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 14 martie 2021 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 15 martie – 3 aprilie 2021, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 4 aprilie 2021, taxele nu vor mai putea fi returnate.

Digital Marketing Forum 2021 aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
PARTENERI
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media
Comunitati