11-12 Mai 2023 • HOTEL JW MARRIOTT & ONLINE
OFERTA SPECIALA

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialisti locali si internationali. Conferinta ofera oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital.

Trainings

Doua training-uri intensive de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici noi.

Participare

Digital Marketing Forum revine cu o noua editie pe 11-12 mai 2023 la Hotel JW Marriott Bucuresti. Prima zi a evenimentului va fi dedicata conferintei si se va desfasura in format hibrid, cu o audienta offline, in sala de conferinta si una virtuala deopotriva. Participarea la cele doua training-uri intensive din cea de-a doua zi a evenimentului va fi posibila doar cu prezenta fizica.

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinta si training-urile din cadrul Digital Marketing Forum, pe 11-12 mai, la Hotel JW Marriott Bucuresti. Puteti alege sa participati intr-o singura zi sau in amandoua. In cea de-a doua zi, aveti chiar 2 optiuni de training.

Pana pe 26 februarie cei care se inregistreaza pentru a participa la noua editie Digital Marketing Forum beneficiaza de pret redus prin oferta speciala Early-Bird.

PARTICIPAREA OFFLINE

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinta si training-urile din cadrul Digital Marketing Forum, pe 11-12 mai, la Hotel JW Marriott Bucuresti.

Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@digitalforum.ro la Contacte. Dupa conferinta, toti participantii vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

PARTICIPAREA ONLINE (ZIUA 1 | 11.05 - DIGITAL MARKETING CONFERENCE)

Conferinta va fi transmisa live online pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 10 aprilie 2023 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 11 aprilie 2023 – 30 aprilie 2023, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 1 mai 2023, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 1 mai 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
ORGANIZER
PARTNER
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES