16-17 MAI 2022 • HOTEL JW MARRIOTT & ONLINE
INSCRIE-TE ACUM

Training

Un training intensiv de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici noi.

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital

Participare

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la Digital Marketing Forum. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@digitalforum.ro la Contacte.

Digital Marketing Forum revine anul acesta cu o editie hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva.

PARTICIPAREA OFFLINE (IN SALA)

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la Digital Marketing Forum, pe 16-17 mai, la Hotel JW Marriott Bucuresti.

Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@digitalforum.ro la Contacte.

Va rugam sa cititi conditiile de participare afisate dupa formularul de inscriere.

Evenimentul va avea loc la Hotel JW Marriott Bucuresti, cu o audienta restransa in sala, respectand conditiile de acces valabile la data evenimentului. Astfel, in acest moment participarea nu mai este conditionata de prezenta unui Certificat Verde sau a unui test pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 In cazul in care apar modificari in conditiile de acces vom anunta participantii inscrisi in audienta offline.

De asemnenea, in cazul in care evenimentul nu se va putea desfasura offline, vom returna diferenta pana la valoarea biletului pentru participarea online. Dupa conferinta, toti participantii vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

PARTICIPAREA ONLINE

Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 15 aprilie 2022 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 16 aprilie 2022 – 5 mai 2022, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 6 mai 2022, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 6 mai 2022 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
ORGANIZER
MAIN PARTNER
GOLD PARTNERS
AGENCY PARTNERS
SILVER PARTNERS
Platform Partner
SUPPORTED BY
  • Hosting by Host-Age.ro
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES