Romania’s Biggest Marketing Conference of the Year
25-26 Aprilie 2024 // HOTEL JW MARRIOTT // BUCURESTI
Inscrie-te acum

Participare

Digital Marketing Forum revine cu o noua editie pe 25-26 aprilie 2023 la Hotel JW Marriott Bucuresti. Pentru editia din 2024, aveti la dispozitie doua zile de conferinta si doua masterclassuri intensive. Evenimentul se va desfasura cu audienta exclusiv offline, doar in sala de conferinta.

In functie de optiunea de participare, completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinte si/sau traininguri. Puteti alege sa participati intr-o singura zi de conferinta sau in amandoua. Pentru trainingurile din cea de-a doua zi, va trebui sa alegeti una dintre cele 2 optiuni (acestea se vor desfasura in paralel). Conferinta din ziua 2 (26 aprilie) se va desfasura in paralel cu cele 2 traininguri.

Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@digitalforum.ro la Contacte.

Rezerva-ti locul cu un pret redus pana pe data de 10 martie. Preturile vor creste incepand cu 11 martie.

Alegeti pachetul care raspunde cel mai bine nevoilor voastre de invatare. Locuri limitate!

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 25 martie 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 26 martie 2024 – 14 aprilie 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 15 aprilie 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 15 aprilie 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organized by
Powered by
Presented by
Platinum partner
Gold partners
Agency partner
Bronze partner
MOBILITY PARTNER
SUPPORTED BY
  • Hosting by Host-Age.ro
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES