11-12 Mai 2023 • HOTEL JW MARRIOTT & ONLINE
OFERTA SPECIALA

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialisti locali si internationali. Conferinta ofera oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital.

Trainings

Doua training-uri intensive de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici noi.

Program 2022

ZIUA 1 (11.05) - DIGITAL MARKETING CONFERENCE

Prima zi a evenimentului aduce impreuna specialisti din companii si agentii cu experienta in marketingul interactiv si comunicare online. Conferinta include prezentari si dezbateri despre tacti si campanii cu rezultate dovedite, oferind profesionistilor din marcom kit-ul de informatii necesare pentru a face fata provocarilor actuale din mediul digital.

08.00 - 08.45 INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
Cafeaua, croissantul si locul preferat ii asteapta pe cei mai matinali dintre participanti.
09.00 - 11.00 SESIUNEA 1
Future of Marketing: Reimagining What it Means to be a Brand
O auzim la toate conferintele si in toate strategiile de brand: “consumatorii sunt in centrul afacerii noastre si toate deciziile pe care le luam pornesc de la tensiuni si nevoi ale lor”. Are sens. Mai ales atunci cand trebuie sa implementezi o strategie pe termen mediu si lung. Ce faci insa cand trebuie sa actionezi rapid pentru a raspunde unui context cu impact mai ales asupra consumatorului? Afla la Digital Marketing Forum cum reusesc brandurile sa regandeasca continutul, conversatiile si vanzarile intr-o perioada cu atatea necunoscute.
11.00 - 11.30 PAUZA DE CAFEA
O cafea alaturi de profesionistii in domeniu este intotdeauna un moment bun de socializare
11.30 - 13.00 SESIUNEA 2
Going Forward: Launching Creative Digital Experiences
Succesul experientelor online si in social media depinde de designul si interactiunea vizuala din spatele lor. Designul excelent se traduce intr-un continut excelent, iar continutul excelent este esential pentru a construi experiente care creeaza loialitate si sporesc veniturile afacerii. Brandurile care au succes se diferentieza de concurenta lor prin a crea in mod constant experiente memorabile.
13.00 - 14.00 PAUZA DE PRANZ
Ca intotdeauna, la mijlocul zilei, participantii sunt asteptati la un pranz de 5 stele
14.00 - 15.45 SESIUNEA 3
Hot Tactics: Leveraging Digital Marketing Innovations
In timp ce inovatiile schimba industria, standardul de excelenta in marketing creste din ce in ce mai mult, insa nu este de neatins. Aceasta sesiune aduce impreuna experti din industrie si lideri de afaceri care se afla in fruntea inovatiilor de marketing si a strategiilor de marketing inovatoare. Invata din experienta si viziunea lor asupra modului in care poti duce marketingul digital la nivelul urmator.
16.00 - 17.15 SESIUNEA 4
Digital Champions: Getting Insights from High Performing Brands

Care sunt oportunitatile momentului in digital marketing? Ce schimbari de consum media si cu ce efecte in comunicarea de brand prefiguram in acest an? Ce tehnologii si instrumente noi au la dispozitie companiile astazi? Cum arata mix-ul de social media al marilor companii de la noi? La aceste intrebari si multe altele vor raspunde specialisti cu experienta din companii si agentii cu renume.

ZIUA 2 (12.05)
DIGITAL MARKETING MASTERCLASSES

Intra in contact cu partea practica a marketingului cu o zi special gandita ca un laborator de idei, care se concentreaza pe modul de implementare a tacticilor si solutiilor pe platformele digitale. Subiectele din cele 2 training-uri vor arata participantilor cum sa aplice diferite solutii de succes in cadrul companiilor lor. Alege masterclass-ul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale actuale. Nu rata acest prilej, locurile sunt limitate! Afla detalii.

Program in curs de actualizare. Pentru agenda completa, va rugam sa verificati periodic aceasta pagina.

ZIUA 2 (12.05) - DIGITAL MARKETING MASTERCLASSES

Intra in contact cu partea practica a marketingului cu o zi speciala gandita ca un laborator de idei, care se concentreaza pe modul de implementare a tacticilor si solutiilor pe platformele digitale. Subiectele din cele 2 training-uri vor arata participantilor cum sa aplice diferite solutii de succes in cadrul companiilor lor. Alege masterclass-ul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale actuale. Nu rata acest prilej, locurile sunt limitate!

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
ORGANIZER
PARTNER
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES