21-22 februarie 2019 • JW Marriott Hotel • Bucuresti
INSCRIE-TE ACUM!

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital

21.02.2019

Trainings

O zi cu 3 traininguri intensive, care va aduce in prim plan cele mai importante subiecte despre strategia digitala, Instagram si LinkedIn, oferind sfaturi, resurse si activitati practice. Locurile limitate!

22.02.2019

TRAININGURI INTENSIVE

In fiecare an, specialisti cu experienta in marketing si training sustin sub umbrela Digital Marketing Forum cursuri intensive de comunicare digitala. Pe 22 februarie 2019, va prezentam 3 training-uri pe 3 dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului: Digital Strategy, Instagram Marketing si LinkedIn Marketing. Nu ratati acest prilej, locurile sunt limitate!

Vorbitori internationali

Dean Seddon

Marketing Consultant & LinkedIn Trainer

Jenna Tiffany

Founder & Strategy Director, Let’s Talk Strategy

Rob Lee

Consultant & Trainer, Instagram and Snapchat for Business
TRAINING

DIGITAL MARKETING STRATEGY

Creating a Winning Digital Marketing Strategy

Strategia digitala este un factor esential in dezvoltarea si sustinerea brandurilor si organizatiilor. Desi la un moment dat a fost considerat doar o mica parte a strategiei de marketing, digitalul este in prezent mediul principal pentru tot mai multe campanii. De aceea este esential ca organizatiile de succes sa adopte o strategie digitala bine construita. Acest curs intensiv va oferi cele mai bune practici, informatii si multe sfaturi practice care in final se vor traduce in valoare reala.

TRAINING

INSTAGRAM STRATEGY FOR BRANDS

Mastering the Art of Instagram

Nu rata un workshop despre Instagram care iti va oferi o intelegere aprofundata a uneia dintre retele sociale cu cresterea cea mai rapida din lume. Vei invata cum sa utilizezi toate functiile Instagramului la un nivel practic, precum si sa dezvolti o strategie pe termen lung pentru a avea succes pe aceasta retea sociala. Pe parcursul acestui curs vei primi exemple de campanii de succes pe Instagram, vei invata cum sa iti dezvolti propriul stil vizual si sa faci exercitii practice care te vor ajuta sa iti aduci la viata contul de Instagram.

TRAINING

LINKEDIN STRATEGY FOR COMPANIES

Unleash the Power of LinkedIn

Participa la primul curs de LinkedIn si veti afla ultimele sfaturi, trucuri si tehnici pentru pentru a-ti creste vizibilitatea. LinkedIn faciliteaza dezvoltarea afacerilor, recrutarea, brand awareness-ul, transferul de cunostinte si engagement-ul clientilor. Vei invata cum aceasta platforma poate sa ofere un avantaj competitiv important pentru persoane fizice si companii. Trainingul iti va oferi toate cunostintele si tehnicile de care ai nevoie pentru a-ti construi activitatea de marketing pe LinkedIn a companiei tale.

Avantaje participare

Cel mai bun continut

Echipa Digital Marketing Forum are cea mai vasta experienta in domeniul evenimentelor de comunicare, an de an aducand in prim plan cele mai noi subiecte.

Pranzul si pauze de cafea

Fata de alte evenimente, Digital Marketing Forum include acces la pranz si pauzele de cafea, cu meniul unui hotel de 5 stele atat la pranz cat si in pauzele de cafea

O locatie deosebita

Un eveniment premium trebuie sa aiba o locatie premium. De aceea, in fiecare an, Digital Marketing Forum e gazduit de unul dintre cele mai mari hoteluri din Capitala.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
Parteneri
Eveniment recomandat de
Cu sprijinul
Parteneri media