11-12 Mai 2023 • HOTEL JW MARRIOTT & ONLINE
OFERTA SPECIALA

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialisti locali si internationali. Conferinta ofera oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital.

Trainings

Doua training-uri intensive de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici noi.

Aboneaza-te la newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile editiei?

Completeaza formularul de mai jos si noi ne vom asigura ca vei primi periodic informatii actualizate despre eveniment. De asemenea, te invitam sa ramai aproape de noi pe pagina de Facebook, dar si pe LinkedIn.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Digital Marketing Forum. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii Digital Marketing Forum. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea acestui link.
Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
ORGANIZER
PARTNER
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES