21-22 februarie 2019 • JW Marriott Hotel • Bucuresti
INSCRIE-TE ACUM!

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi seniorilor din marketing kit-ul actualizat de informatii si instrumente pentru a face fata provocarilor in mediul digital

21.02.2019

Trainings

O zi cu 3 traininguri intensive, care va aduce in prim plan cele mai importante subiecte despre strategia digitala, Instagram si LinkedIn, oferind sfaturi, resurse si activitati practice. Locurile limitate!

22.02.2019

Politica de confidentialitate

Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Evensys Consult S.R.L. („Evensys”), cu sediul in Str. Pictor Ion Negulici nr. 32, sector 1, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date. Prin urmare, Evensys urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal (“Politica“) vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor  https://www.digitalforum.ro  (“Pagina de internet“, “Site-ul“), ale participantilor la evenimentele organizate de catre Evensys, ale partenerilor de afaceri ai Evensys, precum si ale altor persoane care contacteaza sau viziteaza Evensys si ale reprezentantilor acestora, potentialilor angajati si se aplica datelor colectate prin intermediul Paginii de internet, precum si altor date cu caracter personal pe care le colectam prin serviciul e-mail sau alte contacte offline.

Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Evensys colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

In cazul in care sunteti utilizator al Paginii de internet

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii Paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si imbunatati continutul Site-ului. Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului societatii, precum si imbunatatirea site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului si adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

in cazul in care sunteti abonat la newsletter-ul Evensys

De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastra de contact in scopul de a va trimite, in format electronic, materiale informative cu privire la viitoarele evenimente Evensys care prezinta interes pentru dumneavoastra, dar numai daca v-ati abonat, si, prin urmare, v-ati dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare. Va puteti retrage acordul in orice moment exprimandu-va astfel optiunea de a nu mai primi note informative in viitor, facand clic pe link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa office@evensys.ro.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, pe care ni le comunicati in mod direct, de exemplu la momentul completarii sectiunii de abonare disponibila pe Pagina de internet.

in cazul in care sunteti participant la evenimentele organizate de Evensys

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul pregatirii si permiterii participarii la evenimentele Evensys. De exemplu, poate fi necesar sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente privind domenii de interes pentru dumneavoastra. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru (daca dvs. v-ati inscris la eveniment) sau de interesul nostru legitim in asigurarea participarii dvs. la eveniment (daca participarea dvs. la curs este asigurata de alta persoana, de ex., angajatorul dvs.).

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind evenimentul vizat. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal  pe care este posibil sa ni le comunicati in mod direct.

in cazul in care sunteti candidati pentru ocuparea unui post in cadrul Evensys

Utilizam datele cu caracter personal din CV-urile pe care le primim in scopul de a evalua calificarile detinute de candidati pentru a putea ocupa o anumita functie in cadrul Evensys. Baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea consta in incheierea si executarea contractului relevant.

Categoriile de date care sunt prelucrate in cadrul relatiei dintre societate si dumneavoastra vizeaza numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, domiciliul, date cu caracter personal incluse in CV-uri, date privind educatia si formarea profesionala, calificari profesionale, precum si alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de catre dumneavoastra in mod direct.

in cazul in care contactati sau vizitati Evensys

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediului, activelor si personalului societatii. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal consta in interesul legitim al Evensys de a proteja sediul, activele si personalul societatii.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza numele si alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de dumneavoastra in mod direct.

in cazul in care sunteti partener contractual al Evensys

Mentinerea relatiei contractuale cu dumneavoastra Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul mentinerii relatiei contractuale cu dumneavoastra. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat (de exemplu, organizarea unui eveniment). De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie in mod direct.

in cazul in care sunteti un reprezentant, o persoana de contact, un salariat sau alt colaborator al unui partener contractual al Evensys

Mentinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru contractual

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul de a mentine relatia noastra contractuala cu partenerul nostru contractual. in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea corespunzatoare a relatiei contractuale.

 

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat. De asemenea, in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea adecvata a relatiei contractuale. in toate situatiile, datele vor fi furnizate fie in mod direct de catre dumneavoastra, fie de catre partenerul contractual.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele dumneavoastra, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal puse la dispozitia Evensys, de regula, de catre dumneavoastra, astfel cum acestea sunt necesare in vederea indeplinirii scopurilor de mai sus.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre Evensys. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de catre Evensys. Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.

in cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.

in cazul in care furnizati Evensys date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor, despre modul in care Evensys intentioneaza sa prelucreze datele, astfel cum se prevede in aceasta Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

in contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, Evensys poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali (de exemplu, partenerii evenimentelor la care participati), catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:

  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al Evensys;
  • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre Evensys impreuna cu respectivii parteneri contractuali sau afiliati ai Evensys;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Evensys nu vor fi transferate in afara Romaniei.

 

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale Evensys, expira.

 

Drepturile de care beneficiati

in legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment. in plus, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta Politica), va rugam sa va adresati la: office@evensys.ro

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
Cu sprijinul
Parteneri media