16-17 MAI 2022 • HOTEL JW MARRIOTT & ONLINE

Training

Un training intensiv de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici noi.

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta a oferit oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital.

EDITIA A XVI-A

Lansata in 2007, prima conferinta de marketing online revine in 2022 intr-un format nou adaptat Lansata in 2007, prima conferinta de marketing online a revenit in 2022 intr-un format nou adaptat contextului actual. Digital Marketing Forum 2022 a pus accent mai mult ca oricand pe solutii practice, idei noi si studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate marimile. Te asteptam la urmatoarea editie pentru 2 zile cu continut util, prezentat de unii dintre cei mai buni specialisti in marketing digital de pe piata. Digital is the way!

CE PRIMESTI

Fii mereu cu un pas inainte!

IInformatia este putere! Descopera insight-uri noi, afla care sunt bunele practici in mediul interactiv si solutiile care te ajuta sa iti definesti strategia de marketing digital. Integreaza cele mai noi tactici si pozitioneaza-te cu un pas inaintea competitiei.

Gasesti noi solutii pentru provocarile tale!

Descopera vorbitori care sustin spiritul creativ, inovatia si depasirea standardelor. Invata cum iti poti schimba modul de abordare a provocarilor pentru a gasi noi metode pentru campaniile online! Afla idei si tactici care te vor ajuta sa depasesti cadrul traditional si sa descoperi noi zone de activitate si oportunitati!

Fii mai bun, mai informat, mai bine pregatit!

Fii parte din comunitatea practicienilor in marketing digital si dezvolta-ti aptitudinile prin sesiunile noastre aplicate, dezvoltate cu ajutorul partenerilor nostri si al unor profesionisti recunoscuti in domeniu.

Intalnesti cei mai buni specialisti!

Exploreaza noi posibilitati! Invata cum sa intreci competitia, folosindu-te de o viziune realista, informatii relevante si parteneriate strategice. Cunoaste oameni noi, vorbitori cu experienta vasta si solutii de actualitate pentru a-ti imbunatati strategia de marketing.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
ORGANIZER
MAIN PARTNER 2022
GOLD PARTNERS 2022
AGENCY PARTNERS 2022
SILVER PARTNERS 2022
Platform Partner 2022
SUPPORTED BY
  • Hosting by Host-Age.ro
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES