Romania’s Biggest Marketing Conference of the Year
25-26 Aprilie 2024 // HOTEL JW MARRIOTT // BUCURESTI

Vorbitori

Andrew Davis
DIGITAL TRAINER, TALK DYGITAL

Mihai Ciuta
CX & RESEARCH COE LEAD, RAIFFEISEN BANK

Elena Tsiknakou
DIRECTOR OF ADVERTISER BUSINESS, PROJECT AGORA/TABOOLA

Mihai Paduraru
GROUP BRAND MANAGER PREMIUM BRANDS, HEINEKEN ROMANIA

Orlando Nicoara
MANAGING PARTNER, eAD

Cornel Crihana
MEDIA & BROADCASTING DIRECTOR, KAUFLAND ROMANIA

Cosmin Doroftei
HEAD OF A.I. INNOVATION, CODEZILLA

Sinziana Stoicescu
DIGITAL CHANNELS SENIOR MANAGER, BAT ROMANIA

Aproape digital native, sigur foarte digital savvy.” Cu studii universitare in finante-banci si brand management, Sinziana lucreaza in marketing din 2012, cu pasiune pentru experientele care pun consumatorul pe primul loc si continut care sa functioneze. Si-a inceput cariera in Red Bull, in echipa de consumer collecting si digital marketing, a continuat la Alexandrion Group si apoi in BAT Romania, unde acum conduce echipa de digital din Romania. Vorbeste cu entuziasm despre eCommerce, social media, proiecte de continut, platforme de loialitate & everything in between.

Sergiu Gruita
REGIONAL INDUSTRY DIRECTOR CEE, TEADS

Sergiu Gruita aduce peste 15 ani de experienta in marketing si media. Incepandu-si cariera la P&G, a obtinut o baza solida in marketing, apoi si-a extins competentele in domeniul media si digital in Europa. Din postura de Regional Industry Director la Teads, acum este concentrat pe construirea unor parteneriate puternice cu companii internationale care opereaza in CEE. Talentul lui Sergiu de a combina tehnicile traditionale de marketing cu inovatiile digitale il face un vorbitor cautat pentru perspective asupra tendintelor actuale in marketingul si media digitala.

Cosmina Tapliuc
DIGITAL MARKETING MANAGER, McDONALD’S ROMANIA

Cosmina are o cariera de peste 11 ani, timp in care a trecut, pe rand, de la o provocare la alta, venite fie din comunicare, advertising sau marketing: a inceput prin a cunoaste lumea marketingului afiliat in echipa 2Performant, unde a invatat si lucrat cu platforma Google AdWords, a continuat ca PR Manager in echipa MSL The Practice si apoi ca Social Media Manager la KUBIS. Timp de 3 ani a facut parte din echipa The Coca-Cola Company ca Digital Commerce Manager, iar in prezent este Digital Marketing Manager la McDonald’s Romania, dezvoltand digitalul ca pilon important in strategia anuala. In tot acest timp, a coordonat sau a facut parte din echipele premiate la festivaluri internationale si locale, adaugandu-si in portofoliu peste 30 de premii si nominalizari la Cannes Liones, SABRE Awards, Golden Drum, Effie, Internetics, Webstock sau PR Awards. Intr-o nota mai personala, Cosmina este super pasionata de scris, citit si cunoscut povesti, si se simte cel mai bine in mijlocul oamenilor si al dezbaterilor aprinse.

Ioana Cadir
GENERAL MANAGER, JAM SESSION AGENCY

Ionut Patrascoiu
CEO & FOUNDER, FAMEUP

Raluca Radu
FOUNDER & MANAGING PARTNER, MTH DIGITAL

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR Romania inca de la lansarea pe piata in 2015 si, in acelasi timp, Founder & CEO al agentiei de marketing online MTH Digital. In 2022 Raluca a primit premiul pentru cea mai buna campanie de marketing in cadrul CONAF pentru campania „Girl Power” dezvoltata de Answear.ro. Avand o experienta de peste 18 ani in marketing digital si strategie de business online, Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de business din Romania in ceea ce priveste digitalizarea afacerilor, fiind trainer de marketing online din 2015 si bucurandu-se pana in present de ghidarea a peste 3000 de absolventilor in cadrul cursurilor organizate de ea ca trainer. Raluca este de asemenea consultant in zona de strategie si marketing online pentru business-uri din domenii variate. In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piata a business-ului OLX.ro si de cresterea acestuia si a condus cu succes echipe si proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. Absolventa de Automatica si Calculatoare si pasionata de matematica, Raluca este convinsa ca datele si logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

Andrei Chirila
CHIEF MARKETING OFFICER, FASHION DAYS

Galina Pinteac
COMMUNICATION & DIGITAL MANAGER, HOCHLAND ROMANIA

Ciprian Postelnicu
MEDIA & TOTAL CONNECTIONS PLANNING MANAGER, PEPSICO

Cecilia Pavel
HEAD OF SEO, UNITED MEDIA SERVICES

Razvan Acsente
CMO, TAZZ BY eMAG

Maria Chelemen
CONSUMER & DIGITAL MARKETING MANAGER, MOL ROMANIA

Andrei Elvadeanu
QUANTITATIVE RESEARCH DIRECTOR, iSENSE SOLUTIONS

Si-a inceput cariera in cercetarea de piata in 2007 iar ultimii 4 ani ani i-a petrecut in echipa iSense Solutions. Din pozitia de Director de Cercetare Cantitativa, Andrei intruchipeaza fara indoiala spiritul companiei. Este doctor in sociologie, cu o solida pregatire academica, si ii place sa imbine rigoarea metodologica cu spiritul creativ al marketingului. Iubeste cercetarea de brand si comunicare si este un adept fervent al scolii de gandire promovate de Byron Sharp. In ultimii doi ani a conceput si coordonat studiul saptamanal Consumer Stress Score, dezvoltat in iSense Solutions ca un instrument gratuit pentru a ajuta clientii si companiile sa navigheze dificultatile provocate de pandemia de coronavirus. In timpul liber ii place sa desluseasca tainele dreptului civil ca student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Corina Vilcea
HEAD OF GLOBAL DIGITAL MARKETING, B2B, BITDEFENDER

Andreea Oancea
BRAND MANAGER, OLX ROMANIA, PORTUGALIA, BULGARIA

Ana Nicolae
HEAD OF COMMUNICATION, AVON ROMANIA & MOLDOVA

Ana Pogonariu
SOCIAL MEDIA MANAGER, UNTOLD FESTIVAL

Mihai Bonca
MARKETING CONSULTANT, BRAND ARCHITECTS

Mihai are 20 ani de experienta in lumea marketing-ului, dezvoltarea marcilor romanesti si a portofoliilor companiilor multinationale. A lucrat in roluri de Brand Management (Ursus, Timisoreana, Ciucas) si de Director de Marketing (Bergenbier SA si eMAG). In 2015 a fondat Brand Architects, un boutique de consultanta si training, specializat in dezvoltarea pozitionarii, strategiei de brand si a strategiei de comunicare. Vine in ajutorul marcilor si companiilor sa castige lupta competitiva prin pozitionare si diferentiere. Este castigator al 25 de premii ale industriei de marketing si comunicare pentru eficienta campaniilor de branding si marketing derulate pentru marcile pe care le-a creat sau manageriat. Preda Strategia de Marketing in cadrul Entrepreneurship Academy, Maastricht School of Management si Universitatea Alternativa si detine un Executive MBA la Oxford University, Said Business School (2017 – 2019).

Bogdan Slavescu
HEAD OF PERFORMANCE, INITIATIVE ROMANIA

Alexandru Negrea
TRAINER & FOUNDER, SOCIAL SMARTS

Alex construieste si promoveaza servicii si produse digitale de peste 10 ani, iar in 2015 a infiintat Social Smarts, companie de cursuri, webinarii si consultanta pe teme de marketing si comunicare in social media. In 2012 a creat primul curs intensiv de social media din Romania, destinat companiilor si agentiilor, cu peste 2000 de absolventi in prezent si un premiu pentru excelenta in educatie din partea IAA Romania.

Mihai Andrei
MANAGING PARTNER, WEBDIGITAL

Cu o experienta de peste 10 ani in performance marketing, Mihai conduce WebDigital, agentie specializata in campanii de pay per click marketing si digital sales. Misiunea pe care Mihai si WebDigital o au este aceea de a maximiza obiectivele clientilor indiferent ca vorbim de vanzari, lead-uri, rentabilitate sau vizibilitate, iar acest lucru le-au adus recent o serie de premii in competitii internationale si locale. Parcursul de +10 ani in agentie l-a ajutat pe Mihai sa inteleaga dinamica si nevoile tuturor departamentelor din agentie si in special a clientilor gasind de-a lungul timpului solutii si metode prin care sa creasca rezultatele si eficienta.

Robert Dumitru
MANAGING PARTNER, MTH DIGITAL

Andrei Georgescu
MANAGING DIRECTOR, WHITE IMAGE - LOYALTY SOLUTIONS

Anabela Luca
CHIEF EXECUTIVE OFFICER, ADLEMONADE

Anabela are peste 13 ani de experienta in managementul si administrarea campaniilor de PPC. In 2012, a fondat agentia de performance marketing adLemonade, Google Premier Partner si Meta Partner. Gestioneaza bugete lunare de peste 2 milioane de eur, ajutand de-a lungul timpului peste 500 de business-uri sa creasca accelerat in mediul online. Ca trainer certificat Google, Anabela este implicata activ in educarea pietei, sustinand peste 100 de cursuri de strategie si implementare campanii platite pe cele mai actuale platforme.

Valentin Radu
CEO & FOUNDER, OMNICONVERT

Cristian Ignat
FOUNDER & CEO AGGRANDA, FOUNDER CANOPY

Dragos Smeu
FOUNDER, MAVERICKS

Dragos Smeu are +12 ani de experienta in digital marketing si performance media, a lucrat in 3 agentii de digital din Romania iar din 2016 a fondat Mavericks, o agentie de digital marketing specializata in performance media si web analytics. In cei 12 ani de experienta a lucrat pentru peste 500 de clienti din peste 200 de domenii de activitate diferite. Pe langa activitatea de specialist in domeniul digital marketing Dragos este implicat si in mai multe proiecte de educatie: la SNSPA, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii publice detine 2 cursuri la licenta si master, este profesor in cadrul Digital Hub Academy din Brasov, Entrepreneurship Academy si trainer in mai multe proiecte educationale precum Performance School sau Mavericks Digital Academy.

Adina Jipa
CHIEF MARKETING OFFICER, SOCIALINSIDER

Eugen Predescu
PAID MEDIA MANAGING DIRECTOR, DWF

Andrei Bricov
HEAD OF DIGITAL STRATEGY, DATA REVOLT

Cristian Bolocan
HEAD OF SEO, LIMITLESS AGENCY

Cristian China-Birta
CO-FOUNDER, KOOPERATIVA 2.0

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor cu agentia de comunicare integrata Kooperativa 2.0, trainer si speaker. A organizat in cei 15 ani de consultanta peste 500 de campanii cu si pentru influnceri. In acelasi timp, a participat ca infuencer la peste 200 de campanii. A scris prima carte despre influencer marketing din Romania, „Ce ne facem, domle, cu influencerii astia?”. A tinut peste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor si agentiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente in care subiectul principal a fost social media si comunicarea. A publicat peste 13.000 de postari si articole pe blogul sau, pe care scrie din 2007.

Gabriel Patru
FOUNDER THEREFOUR - BRAND STRATEGISTS & PRESIDENT IAB ROMANIA

Gabriel are o experienta ampla in Strategie, incluzand creatie, media, tehnologie media digitala si strategie de brand atat B2C cat si B2B. Timp de 15 ani a activat in cateva grupuri de comunicare de top (MullenLowe, BBDO, WPP) ajungand Head of Strategy. Totodata face parte din Consiliul Director al Interactive Advertising Bureau (IAB Romania) din 2013.
In 2019 Gabriel a fondat Therefour.io – Brand Strategists, cu scopul de a lega direct eforturile de branding si comunicare de indicatorii de performanta in business.

Ionut Andrei
CEO & FOUNDER, V8 INTERACTIVE

Cristian Florea
TECH VLOGGER

Vlogger de tehnologie, Cristian are o experienta de 15 ani in crearea de continut in social media si digital. Cu o activitate constanta pe retelele sociale, are in prezent o comunitate de peste jumatate de milion de urmaritori pe conturile de Youtube, Tik Tok, Facebook si Instagram. Este pasionat de social media si tehnologie, iar experienta in marketing digital l-a ajutat creeze continut video util, interesant si atractiv pentru comunitatile lui. Explica tehnologia pe intelesul tuturor si isi ajuta urmaritorii sa afle rezolvari rapide la problemele pe care le pot intampina in materie de gadgeturi si tehnologie. 

Ioana Ichim
GROUP CREATIVE DIRECTOR, VML

Dinu Gutu 
STRATEGIC PLANNER & ANTHROPOLOGIST, VML

Roxana David 
MARKETING PROGRAM SPECIALIST, ZITEC

Roxana are o experienta de peste 15 ani in marketing digital. Ca antreprenor, a colaborat cu sute de companii locale si internationale care s-au dezvoltat exponential folosind avantajele mediilor digitale. Ca voluntar, a lucrat cu zeci de antreprenori si start-up-uri de succes in diverse programe educationale si de mentorat. In cadrul echipei Zitec, Roxana se ocupa de strategie pentru online lead generation.

Robert Feraru
MANAGING PARTNER & SOCIAL MEDIA EXPERT, KOOPERATIVA 2.0

Specialist in jurnalism si stiintele comunicarii cu experienta vasta in realizarea si optimizarea strategiilor de comunicare, monitorizarea competitorilor si managementul comunitatilor. A coordonat departamentul de social media din cadrul agentiei Kooperativa 2.0, iar acum se focuseaza pe business development. De-a lungul perioadei a pregatit peste 80 de branduri pentru a se pozitiona corect in mediul digital, oferind servicii de consultanta sau sustinand workshop-uri pentru acestea.

Marius Marin
HEAD OF REPUTATION, MINIO STUDIO

Victor Stroe
ASSOCIATE DIRECTOR & HEAD OF STRATEGY, LEO BURNETT

Monica Jitariuc
COMMUNICATION TRAINER & CONSULTANT

Mugur Patrascu
MANAGING PARTNER, SCREEN NATIVE

Laurentiu Dumitrescu
CEO, DIGITAL STAR

Arnold Vieriu
MANAGING PARTNER, BAD HABITS AGENCY

Cristian Manafu
SOCIAL MEDIA CONSULTANT

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

PARTENERI 2024

Organized by
Powered by
Presented by
Platinum partners
Gold partners
Agency partners
SILVER PARTNER
Bronze partner
MOBILITY PARTNER
SUPPORTED BY
  • Hosting by Host-Age.ro
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES