14-15 aprilie 2021 • EDITIE ONLINE
REZERVA LOC

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital

click aici

Training

Un training intesiv de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici actuale. Locurile limitate!

click aici

DIGITAL MARKETING STRATEGY

Mediul digital nu mai este de mult timp doar un canal alternativ de comunicare, fiind prezent in strategia companiilor de toate marimile care trebuie sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in promovare si cerinte ale consumatorilor. Acest curs iti va arata cum sa optimizezi strategia de marketing digital si investitiile in publicitatea online. Training-ul abordeaza aspecte cheie ale marketingului digital, oferind sfaturi despre cum poti integra noi tactici, cum sa ajungi in mod creativ la clienti si sa obtii cele mai bune rezultate. Este potrivit pentru o varietate de profesii din marketing, indifierent de vechimea avuta in companii. Cursul are o abordare pragmatica. Vei dobandi abilitati cheie printr-o serie de tehnici practice: proiecte de grup, prezentari, studii de caz, jocuri de rol si simulari.

Digital Marketing Forum 2021 aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
PARTENERI
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media
Comunitati