22-23 iunie 2020 // JW Marriott Hotel // Bucuresti
Inregistrare

Conferinta

O zi cu sesiuni ce reunesc specialistii locali si internationali. Conferinta va oferi oamenilor de marketing kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor in mediul digital

click aici

Training

Un training intesiv de marketing digital pentru profesionistii romani din companii medii si mari care vor sa isi valideze strategia actuala si in acelasi timp sa afle tactici actuale. Locurile limitate!

click aici

TRAININGURI INTENSIVE

In fiecare an, specialisti cu experienta in marketing si training sustin sub umbrela Digital Marketing Forum cursuri intensive de comunicare digitala. Pe 23 iunie 2020, va prezentam 2 training-uri pe 2 dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului: Social Media Content Strategy si Social Media Strategy. Nu ratati acest prilej, locurile sunt limitate!

Sesiuni de training

DIGITAL MARKETING STRATEGY TRAINING

  • In curs de confirmare • Hotel JW Marriott Bucuresti
  • Judith Lewis, Founder, DeCabbit Consultancy (UK)
  • Click aici

SOCIAL MEDIA CONTENT STRATEGY TRAINING

  • In curs de confirmare • Hotel JW Marriott Bucuresti
  • Andrew Davis, Trainer in Social Media & Content Marketing, Talk Dygital (UK)
  • Click aici
TRAINING

DIGITAL MARKETING STRATEGY

Judith Lewis, Founder, DeCabbit Consultancy

Mediul digital nu mai este de mult timp doar un canal alternativ de comunicare, fiind prezent in strategia companiilor de toate marimile care trebuie sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in promovare si cerinte ale consumatorilor. Acest curs iti va arata cum sa optimizezi strategia de marketing digital si investitiile in publicitatea online. Training-ul abordeaza aspecte cheie ale marketingului digital, oferind sfaturi despre cum poti integra noi tactici, cum sa ajungi in mod creativ la clienti si sa obtii cele mai bune rezultate. Este potrivit pentru o varietate de profesii din marketing, indifierent de vechimea avuta in companii. Cursul are o abordare pragmatica. Vei dobandi abilitati cheie printr-o serie de tehnici practice: proiecte de grup, prezentari, studii de caz, jocuri de rol si simulari.

TRAINING

SOCIAL MEDIA CONTENT STRATEGY

Andrew Davis, Trainer in Social Media & Content Marketing

Fie ca lucrezi pentru un brand mare, fie ca faci marketing si comunicare pentru o afacere locala si social media are un rol important in comunicarea ta si in campanii, te confrunti cu o provocare continua: sa creezi continut care sa atraga atentia clientilor tai. Acest curs iti arata cum sa creezi continut in social media care sa atraga atentia publicului. Andrew Davis te va ghida pas cu pas prin procesul de dezvoltare si implementare a unei strategii de continut in social media. Training-ul este ideal pentru profesionisti care lucreaza pentru companii de dimensiuni medii si mari, care doresc sa dezvolte o abordare mai strategica si mai eficienta in crearea de continut pentru platformele sociale.

Avantaje participare

Cel mai bun continut

Echipa Digital Marketing Forum are cea mai vasta experienta in domeniul evenimentelor de comunicare, an de an aducand in prim plan cele mai noi subiecte.

Pranzul si pauze de cafea

Fata de alte evenimente, Digital Marketing Forum include acces la pranz si pauzele de cafea, cu meniul unui hotel de 5 stele atat la pranz cat si in pauzele de cafea

O locatie deosebita

Un eveniment premium trebuie sa aiba o locatie premium. De aceea, in fiecare an, Digital Marketing Forum e gazduit de unul dintre cele mai mari hoteluri din Capitala.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
Brand Partners
Agency Partners
Mobility Partner
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media