Romania’s Biggest Marketing Conference of the Year
25-26 Aprilie 2024 // HOTEL JW MARRIOTT // BUCURESTI
Inscrie-te acum

Trainings

ZIUA 2 (26.04) - DIGITAL MARKETING MASTERCLASSES

Pe 26 aprilie, ai ocazia de a intra in contact cu partea practica a marketingului cu o zi special gandita ca un laborator de idei, care se concentreaza pe modul de implementare a tacticilor si solutiilor pe platformele digitale. Subiectele din cele 2 training-uri iti vor arata cum sa aplici diferite solutii de succes in cadrul companiilor tale.

MASTERCLASS 1
Multi-Channel Digital Marketing Strategy

Strategia digitala este un factor esential in dezvoltarea si sustinerea brandurilor si organizatiilor. Desi la un moment dat a fost considerat doar o mica parte a strategiei de marketing, digitalul este in prezent mediul principal pentru tot mai multe campanii. De aceea este esential ca organizatiile de succes sa adopte o strategie digitala bine construita. Acest curs intensiv ofera cele mai bune practici, informatii si multe sfaturi utile care in final se vor traduce in valoare reala.

VEZI mai mult
MASTERCLASS 2
Innovative Social Media Strategy

Fie ca lucrezi pentru un brand mare, fie ca faci marketing si comunicare pentru o afacere locala, social media are un rol important in promovarea, mai ales cand te confrunti cu provocarea continua: sa creezi campanii care sa atraga atentia clientilor tai. Acest curs iti arata cum poti crea campanii eficiente in social media, care sa atraga atentia publicului. Trainerii te vor ghida pas cu pas prin procesul de dezvoltare si implementare a unei strategii de continut in social media.

VEZI mai mult
Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organized by
Powered by
Presented by
Platinum partner
Gold partners
Agency partner
Bronze partner
MOBILITY PARTNER
SUPPORTED BY
  • Hosting by Host-Age.ro
MEDIA PARTNERS
COMMUNITIES